Scharnierdeuren

Bij Maatwerk BV vervaardigen we op maat gemaakte stalen scharnierdeuren voor jouw huis. Of zoals we het in Groningen zouden zeggen… “n nuuver stukje waark”. Echt maatwerk dus.

Op zoek naar een stalen scharnierdeur op maat?

Scharnierdeuren, ook wel bekend als draaideuren, vormen een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Daarnaast hebben scharnierdeuren ook praktische oplossingen, zoals het scheiden van ruimtes en het verminderen van de tocht in je woning. Verder zit je bij ons niet vast aan specifieke maten, want wij maken alles op maat zodat het altijd past. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat is het verschil tussen een taatsdeur en scharnierdeur?

Misschien denk jij dat een stalen deur één soort deur is, maar er zit wel degelijk verschil in. Zo hebben we onder andere stalen taatsdeuren en stalen scharnierdeuren, maar wat is nou precies het verschil? Een scharnierdeur kenmerkt zich door het kozijn waarin de scharnieren zijn gemonteerd. In tegenstelling tot een scharnierdeur heeft een taatsdeur geen vast kozijn, waardoor het iets minder effectief is in het weren van tocht en dempen van geluid. Daarnaast heeft een taatsdeur de scharnieren onder en boven aan de deur zitten. Dit zijn de grootste verschillen tussen deze twee deuren. Heb je verder nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen!

Onze reeds geplaatste deuren

Wij maken veel klanten blij met allerlei soorten stalen deuren. Wat ons zo uniek maakt is dat wij nuchtere Groningers zijn met oog voor maatwerk. Waarvan jij denkt dat het niet mogelijk is, maken wij toch mogelijk! Bekijk de projecten die wij al hebben afgerond bij tevreden klanten en doe inspiratie op.

Bekijk het project van José en Koen. 

Onze werkwijze

Stappenplan

agsdix-fas fa-comments

Stap 1

Je wensen

Je wil(t) een mooie deur.
Je oriënteert je.
Je neemt contact op en vertelt je wensen.
We meten op en maken een voorstel.

agsdix-fas fa-list-ol

Stap 2 

Je keuze 

Je ontvangt een offerte.
Je gaat akkoord.
Je krijgt vooraf een aanbetalingsfactuur van 45% van het totaal bedrag.

agsdix-fas fa-paint-brush

Stap 3 

Wij maken  

We beginnen met zagen.
We lassen het aan elkaar.
We werken de deur tot in de puntjes af.
We brengen een beschermlaag aan.

agsdix-fas fa-truck

Stap 4 

Wij leveren 

We maken een afspraak.
We transporteren de deur.
We monteren de deur (1 dag). Je ontvangt van ons een factuur.

Neem contact op met Reitse voor op maat gemaakte scharnierdeuren.

agsdi-check-circle

Volledig handgemaakt

agsdi-check-circle

Al 20 jaar ervaring

agsdi-check-circle

Bedrijf in het noorden (en koopt lokaal in)

agsdi-check-circle

Levering tussen 6 en 8 weken

Heb je een idee voor een op maat gemaakte scharnierdeur? Overleg het met Reitse en samen bedenken jullie een plan voor een prachtige scharnierdeur. Neem contact met hem op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij Maatwerk BV ben je in goede handen, echt waar. Waarom? Lees zelf maar.