Industriële deuren.

Met toewijding en nauwkeurigheid maken wij jouw industriële deur op maat, zo brengen we jouw ideeën tot leven. Vakmanschap en design staan centraal in alles wat we doen.

Een industriële deur op maat gemaakt voor jou

Met een industriële deur creëer je een stoere uitstraling in je woning. Het is dan ook niet voor niets dat dit ook dé interieurtrend van tegenwoordig is. We snappen dat elk huis anders is en iedereen een persoonlijke smaak heeft, daarom leveren wij maatwerk. Samen kijken we hoe we jouw ideale deur kunnen verwezenlijken. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en voor je het weet heb jij een prachtige industriële deur in je huis.

Doe inspiratie op

Een industriële deur past in vrijwel elk interieur. Of je nou een kleurrijke smaak hebt of liever werkt met natuurlijke tinten, een industriële deur voegt gegarandeerd iets toe aan je interieur. Om je wat inspiratie te geven staan hieronder een aantal foto’s van onze afgeronde projecten.

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

Neem contact met ons op

Maak samen met Reitse een plan voor jouw op maat gemaakte industriële deur

Wil jij graag een mooie industriële deur in je woning? Overleg de ideeën met Reitse en maak samen een plan. Reitse denkt graag met je mee. Neem contact met hem op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd waarom wij ervan overtuigd zijn dat we jou goed kunnen helpen? 

Volledig handgemaakt

Al 20 jaar ervaring

Bedrijf in het noorden (en koopt lokaal in)

Levering tussen 6 en 8 weken