Scharnierdeuren.

Bij Maatwerk BV vervaardigen we op maat gemaakte stalen scharnierdeuren voor jouw huis. Of zoals we het in Groningen zouden zeggen… “n nuuver stukje waark”. Echt maatwerk dus.

Op zoek naar een stalen scharnierdeur op maat?

Scharnierdeuren, ook wel bekend als draaideuren, vormen een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Daarnaast hebben scharnierdeuren ook praktische oplossingen, zoals het scheiden van ruimtes en het verminderen van de tocht in je woning. Verder zit je bij ons niet vast aan specifieke maten, want wij maken alles op maat zodat het altijd past. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat is het verschil tussen een taatsdeur en scharnierdeur?

Misschien denk jij dat een stalen deur één soort deur is, maar er zit wel degelijk verschil in. Zo hebben we onder andere stalen taatsdeuren en stalen scharnierdeuren, maar wat is nou precies het verschil? Een scharnierdeur kenmerkt zich door het kozijn waarin de scharnieren zijn gemonteerd. In tegenstelling tot een scharnierdeur heeft een taatsdeur geen vast kozijn, waardoor het iets minder effectief is in het weren van tocht en dempen van geluid. Daarnaast heeft een taatsdeur de scharnieren onder en boven aan de deur zitten. Dit zijn de grootste verschillen tussen deze twee deuren. Heb je verder nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Onze reeds geplaatste deuren

Wij maken veel klanten blij met allerlei soorten stalen deuren. Wat ons zo uniek maakt is dat wij nuchtere Groningers zijn met oog voor maatwerk. Waarvan jij denkt dat het niet mogelijk is, maken wij toch mogelijk. Bekijk de projecten die wij al hebben afgerond bij tevreden klanten en doe inspiratie op.

Neem contact op met Reitse voor op maat gemaakte scharnierdeuren

Heb je een idee voor een op maat gemaakte scharnierdeur? Overleg het met Reitse en samen bedenken jullie een plan voor een prachtige scharnierdeur. Neem contact met hem op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij Maatwerk BV ben je in goede handen, echt waar. Waarom? Lees zelf maar.

Volledig handgemaakt

Meer dan 20 jaar ervaring

Nuchter bedrijf in het noorden

Levering tussen 6 en 8 weken

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw stalen scharnierdeur

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stalen scharnierdeur in jouw woning of pand? Bespreek de mogelijkheden met Reitse en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.