Stalen schuifdeuren.

Onze schuifdeuren worden met passie en precisie op maat gemaakt, waardoor jouw idee werkelijkheid wordt. Bij ons draait alles om vakmanschap en design.

Op maat gemaakte stalen schuifdeuren voor elke woning

Of je nu een moderne loft hebt, een gezellige cottage, of een strak appartement, onze stalen schuifdeuren passen perfect in elke soort woning. Kies uit verschillende kleuren en stijlen en laat ons team een unieke schuifdeur ontwerpen die naadloos aansluit bij jouw smaak en de uitstraling van jouw huis.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom kiezen voor een schuifdeur?

Naast stalen taatsdeuren en scharnierdeuren hebben wij ook schuifdeuren, maar waarom zou je kiezen voor een schuifdeur ten opzichte van andere deuren? Het grote voordeel van een schuifdeur is dat het ruimtebesparend is, omdat een taatsdeur en scharnierdeur plaats moeten hebben om open te draaien en dit bij een schuifdeur niet nodig is. Hierdoor is het mogelijk om een schuifdeur in een kleine of smalle ruimte te plaatsen.

Bekijk onze projecten en laat je inspireren

Nieuwsgierig naar wat Maatwerk BV kan doen? Bekijk enkele van onze reeds geplaatste stalen deuren in uiteenlopende stijlen en settings. Laat je inspireren door het vakmanschap en de veelzijdigheid van onze ontwerpen.

Waarom kiezen voor een stalen Schuifdeur van Maatwerk BV?

Wij zijn niet zomaar een bedrijf. Ons team heeft écht passie voor het vak en maakt van elke deur een kunstwerk. Daarbij hebben we ook gepaste noordelijke directheid en nuchterheid, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Hier zijn een paar extra redenen waarom Maatwerk BV jouw partner is in stalen schuifdeuren:

Volledig handgemaakt

Elke deur is met de hand gemaakt, met oog voor detail.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vertrouw op onze jarenlange expertise in het vak.

Maatwerk

Tot op de millimeter meten wij de deur vooraf in.

Eigen montage afdeling

Wij monteren het werk waar we trots op zijn zelf.

Korte levertijd

Jouw stalen schuifdeur wordt geleverd tussen 6 en 8 weken.

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw stalen schuifdeur

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stalen schuifdeur in jouw woning of pand? Bespreek de mogelijkheden met Reitse en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.