Onze verschillende kleuren staal.

Ben jij op zoek naar een zwarte stalen deur, trap of balustrade? Of wil je juist net even iets anders? Bij ons kan je kiezen uit verschillende kleuren staal. Bekijk alle kleuren op deze pagina.

Ontdek de perfecte kleur voor jouw stalen deur, trap of balustrade

Naast klassiek zwart hebben wij ook unieke kleuren staal beschikbaar. Ga jij voor gedurfd en eigentijds of juist voor een tijdloze klassieke kleur? Wat je ook kiest, wij bieden de perfecte kleuren die jouw ruimte tot leven brengt. Staat de kleur die jij wilt niet op deze pagina? Geen zorgen. Bij ons kan je kiezen uit alle RAL kleuren.

Onze mentaliteit

Wij maken jouw ideeën realiteit, van begin tot eind. Het begint met het op maat zagen van een koker staal en eindigt bij het plaatsen van de deur. We worden gelukkig van dingen maken die precies passen. We meten in. We bedenken. We maken. En plaatsen het. Meer weten? Lees hier verder.

Volledig handgemaakt

Meer dan 20 jaar ervaring

Nuchter bedrijf in het noorden

Levering tussen 6 en 8 weken

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

Neem contact met ons op

Ontdek de mogelijke kleuren.

Klassiek zwart

Een zwarte stalen deur geeft een klassieke en tegelijkertijd ook een stoere uitstraling. Met deze kleur zit je altijd goed. Het past in vrijwel elk interieur en het is tijdloos, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat je heel lang van je zwarte stalen deur zult genieten.

Chique met een gouden stalen deur

Geef je woning een chique uitstraling met een gouden stalen deur. De gouden kleur voegt een vleugje luxe toe aan jouw interieur en creëert een fijne sfeer in jouw woning.

Verfijnd en neutraal grijs

Een grijze stalen deur is een veilige keus waarmee je altijd goed zit. Onze grijze deuren voegen een subtiele en tijdloze charme toe aan jouw woning.

Met een witte kleur zit je altijd goed

Creëer rust in jouw ruimte met een witte stalen deur. Het is de ideale mix tussen strak en tijdloos design. Met deze kleur zit je altijd goed en het past bij alle kleuren muurverf die je je maar kan bedenken. Daardoor gaat deze deur jarenlang mee en past hij bij alle trends.

Doe eens gek, ga voor groen

Groen is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt bij een stalen deur, maar het is zeker het overwegen waard. Je leefruimte krijgt een fijne frisse uitstraling. Breng de natuur naar binnen en creëer een ruimte die een inspirerende en kalmerende werking heeft.

Geef je huis een warme uitstraling met een bronzen kleur

Het warme karakter van een bronzen stalen deur zorgt voor een sfeer van luxe, stijl en gezelligheid. Laat je verrassen door de mooie uitstraling die deze originele kleur biedt. Bij Maatwerk BV maken we een bronzen deur die perfect aansluit op jouw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw stalen balustrade

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stalen balustrade in jouw woning of pand? Bespreek de mogelijkheden en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.