Stalen taatsdeuren.

Maatwerk BV maakt stalen taatsdeuren op maat voor jouw woning. Of zoals we op z’n Gronings zeggen… “een nuuver stukje waark”. Maatwerk dus.

Op zoek naar een op maat gemaakte taatsdeur?

Wil je een eyecatcher in je woonkamer of wil je twee woongedeeltes opdelen zonder het zicht te verliezen? Dan is een taatsdeur dé oplossing. Wij, van Maatwerk BV, maken op maat gemaakte taatsdeuren in verschillende kleuren, waardoor wij altijd een passende taatsdeur hebben voor jouw woning. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan en binnen no-time heb jij een nieuwe taatsdeur in je woning.

Wat is het verschil tussen een taatsdeur en scharnierdeur?

Misschien denk jij dat een stalen deur één soort deur is, maar er zit wel degelijk verschil in. Zo hebben we onder andere stalen taatsdeuren en stalen scharnierdeuren, maar wat is nou precies het verschil? Een taatsdeur heeft twee draairichtingen. Een scharnierdeur kenmerkt zich door het kozijn waarin de scharnieren zijn gemonteerd. In tegenstelling tot een scharnierdeur heeft een taatsdeur geen vast kozijn, waardoor het iets minder effectief is in het weren van tocht en dempen van geluid. Daarnaast heeft een taatsdeur de scharnieren onder en boven aan de deur zitten. Dit zijn de grootste verschillen tussen deze twee deuren. Heb je verder nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Neem contact op met Reitse en overleg je taatsdeur wensen

Wat je wensen voor een maatwerk taatsdeur ook zijn. Alles is mogelijk bij ons! Wil je graag je wensen bespreken met Reitse? Neem contact met hem op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij Maatwerk BV ben je in goede handen, echt waar. Waarom? Lees zelf maar.

Volledig handgemaakt

Meer dan 20 jaar ervaring

Nuchter bedrijf in het noorden

Levering tussen 6 en 8 weken

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw stalen taatsdeur

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stalen taatsdeur in jouw woning of pand? Bespreek de mogelijkheden met Reitse en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.