Stalen binnendeuren en meer

Op zoek naar een stalen binnendeur in de vorm van een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur? Of ben je op zoek naar een stalen trap of balustrade? Wij van Maatwerk BV staan voor je klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden.

Op zoek naar een stalen binnendeur?

Wil jij een stijlvolle stalen binnendeur met alle bijkomende voordelen? Wij hebben een uitgebreide collectie stalen binnendeuren, waar vakmanschap, maatwerk en industrieel design samenkomen. Wij zijn gevestigd in Peize in de provincie Drenthe en zijn trots om deuren van uitzonderlijke kwaliteit te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een meerwaarde bieden aan elk interieur.

Maatwerk en vakmanschap

Bij ons staan maatwerk en vakmanschap centraal. Onze stalen binnendeuren worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een unieke afmeting, een specifieke afwerking of een bijzonder ontwerp, wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Jouw wensen en ideeën bespreken met ons?

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

+31 6 199 550 86

Onze collectie aan stalen binnendeuren en meer

Wij hebben een breed aanbod aan stalen binnendeuren, zodat er altijd een soort deur past bij jouw situatie en wensen.

Taatsdeuren

Onze taatsdeuren combineren functionaliteit met een eigentijdse uitstraling. Ze draaien om hun verticale as en bieden een naadloze overgang tussen ruimtes.

Scharnierdeuren

Onze scharnierdeuren hebben bijna dezelfde look als taatsdeuren, maar er zit wel degelijk verschil in. Scharnierdeuren kenmerken zich door het vaste kozijn waar de scharnieren in zitten. Hierdoor sluiten deze deuren beter af, waardoor je minder last hebt van tocht en geluid.

Schuifdeuren

Bespaar ruimte en voeg een modern tintje toe aan jouw interieur met onze schuifdeuren. Ze zijn zowel functioneel als visueel aantrekkelijk.

Stalen trappen

Naast deuren maken we ook stalen trappen voor een robuuste uitstraling in huis of een ander vertrek. We komen langs om deze in te meten. Maken het met uiterste precisie. Plaatsen het bij jou thuis.

Stalen balustrades

Wil je vervolgens een bijpassende stalen balustrade bij de stalen trap? Dat kunnen wij ook voor je maken! Bekijk ons assortiment en afgeronde projecten.

Beschikbare kleuren staal

Ga je voor standaard zwart of durf je te kiezen voor andere kleur, zoals wit, goud, groen of iets anders? Bekijk onze reeds afgeronde projecten voor de verschillende kleuren staal. Maar niet getreurd als je kleur er niet tussen zit, want alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Stalen binnendeuren als designelement

Stalen binnendeuren dienen niet alleen als praktische doorgangen, maar ook als krachtige designelementen. Het gebruik van stalen frames voegt een industrieel en modern karakter toe aan elk interieur, terwijl de duurzame materialen zorgen voor een langdurige en onderhoudsvriendelijke oplossing. Daarnaast scheidt een stalen binnendeur de verschillende vertrekken, waardoor de warmte in één ruimte blijft.

Gemaakt met nuchtere noordelijke trots

Wij zijn gevestigd in Peize in de provincie Drenthe en zijn trots op onze nuchterheid. Onze deuren worden met passie en toewijding vervaardigd en ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stalen binnendeur voor jouw ruimte.

Ontdek de mogelijkheden van stalen binnendeuren op maat en laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale stalen deur. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten over ons?

Lees hier hoe wij te werk gaan.

Maak samen met Reitse een plan voor jouw op maat gemaakte stalen deur

Wil jij graag een mooie stalen binnendeur in je woning? Overleg de ideeën met Reitse en maak samen een plan. Reitse denkt graag met je mee. Neem contact met hem op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd waarom wij ervan overtuigd zijn dat we jou goed kunnen helpen?

agsdi-check-circle

Volledig handgemaakt

agsdi-check-circle

Al 20 jaar ervaring

agsdi-check-circle

Bedrijf in het noorden (en koopt lokaal in)

agsdi-check-circle

Levering tussen 6 en 8 weken