Stalen trappen.

Ben jij op zoek naar een prachtige trap voor in je woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons gepassioneerde en kundige team denkt graag met je mee om de ideale stalen trap voor jouw woning te realiseren.

Jouw stalen trap op maat gemaakt

Wij begrijpen dat ieder persoon en elke woning anders is. Dat vraagt dus om maatwerk, laat dat nou precies zijn waar wij in uitblinken. Onze vakmannen staan klaar om samen het perfecte ontwerp te creëren, waarbij rekening wordt gehouden met de ruimte, jouw persoonlijke smaak en functionele behoeften. Of je nu kiest voor een rechte trap, wenteltrap of een ander uniek ontwerp, wij kunnen het maken.

Veiligheid staat voorop

Er is niets zo belangrijk als veiligheid en daarom is het leveren van kwalitatief hoogwaardige trappen een prioriteit voor ons. We maken stevige trappen die er ook nog erg mooi uitzien. Zo kan jij binnenkort genieten van een geweldige stalen trap.

Wij maken jouw droomtrap

Investeer in kwaliteit, stijl en duurzaamheid met een stalen trap van Maatwerk BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw ideale trap kunnen verwezenlijken.

Onze mentaliteit

Wij maken jouw ideeën realiteit, van begin tot eind. Het begint met het op maat zagen van een koker staal en eindigt bij het plaatsen van de trap. We worden gelukkig van dingen maken die precies passen. We meten in. We bedenken. We maken. En plaatsen het. Meer weten? Lees hier verder.

Volledig handgemaakt

Elke trap is met de hand gemaakt, met oog voor detail.

Maatwerk

Tot op de millimeter meten wij de trap vooraf in.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vertrouw op onze jarenlange expertise in het vak.

Korte levertijd

Jouw stalen trap wordt geleverd tussen 6 en 8 weken.

Eigen montage afdeling

Wij monteren het werk waar we trots op zijn zelf.

Heb je al een idee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Reitse.

Neem contact met ons op

Bekijk projecten met trappen.

Sorry, No posts.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw stalen trap

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stalen trap in jouw woning of pand? Bespreek de mogelijkheden met Reitse en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.